OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2021. december 3., péntek 11:38

Dr. Szél Bernadett független országgyűlési képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. december 3., péntek (OS) - A Honvédség adatai mutatják: a kormány ölbe tett kézzel várta a negyedik hullámot

    A Honvédségtől most megszerzett adatok szerint ebből semmi se lett: 2021. március 27-e és december 1-je között 6 oltóbusszal 16 megye 137 településén 41 023 embert oltottak be. Júliusban és augusztusban csak határmenti településeken oltottak, és bár azt ígérték kétszer is, először augusztusban, majd októberben, hogy a hátrányos helyzetű falvakba irányítják a buszokat, ebből semmi sem valósult meg. Nyárra gyakorlatilag teljesen leállt az oltóbuszos kampány, és azóta sem használták a buszokat egy-két helyet leszámítva.

Az adatok bizonyítják: a kormány ölbe tett kézzel várta a negyedik hullámot, amiben megint élen járunk halálozásban. Míg csak Bécsben július és szeptember vége között 140 ezer embert oltottak be regisztráció nélkül, nem kórházi oltóponton, itthon teljesen leállt nyáron az oltási kampány, és ez a kormány súlyos felelőssége. Megint nem arra használta a magának megszavazott felhatalmazást, amire kellett volna.
     Kiadó: Dr. Szél Bernadett független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.