OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2021. december 6., hétfő 13:11

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. december 6., hétfő (OS) - A Mi Hazánk szerint felháborító, hogy az elmúlt harminc évben semmikor nem volt elszámoltatás, és a Mengyi Rolandhoz hasonló politikusbűnözők is egy jelképes büntetéssel megússzák egy wellness-börtönben.

    Szerintünk eleve dupla büntetést kellene kiszabni a politikusbűnözőkre, hiszen akik hozzák a törvényeket, nekik még inkább be kellene tartani azokat. A Fidesz csúcsra járatta a korrupciót Magyarországon, de ennek sincs semmi következménye, ahogy a baloldali kormányok esetén sem volt. Nem is várható tőlük, hogy elszámoltassák a másikat, hiszen a háttérben valójában együtt működtetik a rendszert.

Dúró Dóra
a Mi Hazánk elnökhelyettese
    
     Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.