OS Országos Sajtószolgálat
2022. június 27. hétfő
Ismertető


2021. december 10., péntek 15:24

Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatalának közleménye
    Budapest, 2021. december 10., péntek (OS) - Jótékonysági akciót hirdetett rászoruló gyermekeknek a Budapesti Sportszolgáltató Központ

    Jótékonysági akciót hirdetett rászoruló gyermekeknek a Budapesti Sportszolgáltató Központ. A szervezők használt, de jó állapotú nyári és téli sporteszközöket, sportruhákat várnak, amelyeket budapesti és Pest megyei oktatási intézmények, valamint székelyföldi sport- és ifjúsági szervezeteknek juttatnak el. A felajánlásokat minden nap 8 és 19 óra között, három helyszínen fogadják: a BSK központi létesítményében, a Városligeti Műjégpályán, továbbá a Főpolgármesteri Hivatalban és a Margitszigeti Atlétikai Centrumban. A BSK elkötelezett a rászoruló gyermekek támogatása mellett, és évente több alkalommal ad otthont hasonló, illetve más típusú segítségnyújtással kapcsolatos akcióknak, például a Máltai Szeretetszolgálattal közös véradónapnak.

     Kiadó: Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatal

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.