OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2021. december 10., péntek 16:11

A Demokratikus Koalíció közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. december 10., péntek (OS) - Újabb cégekre bukkantunk a Völner-család vagyonában - A DK vagyonosodási vizsgálatot követel Völner Pál ellen

        A sajtó az elmúlt pár napban sokat írt arról a cégbirodalomról és azokról családi vagyonokról, amelyek a korrupcióval gyanúsított Völner Pál családjához köthetőek. Volt köztük ingatlanokkal foglalkozó cég és hajózással kapcsolatos vállalkozás is, mi azonban felfedeztünk két újabb céget is, a lovardákkal foglalkozó Aktív Lovak Kft.-t és az Active Horses Kft.-t, a Kft-k tagja pedig Völner Pál egyik lánya. Az egyik vállalkozás cégkivonatában az árulkodó völner@invitel.hu e-mail cím van megadva a vállalkozás honlapjaként. Ma még nem tudjuk, hogy az értékes területeken, a semmiből felépült lovardáknak van-e köze a korrupcióval szerzett pénzekhez, hogy a hivatali visszaélés elfogadásával járó milliók, amiket Völner Pál tett zsebre, ide is kerültek-e, de ezt nem is a mi feladatunk kideríteni.
     A Demokratikus Koalíció azt követeli a NAV-tól, hogy indítson azonnali vagyonosodási vizsgálatot a fideszes Völner Pál ellen! Addig, amíg nem tudjuk, hogy Völner Pál pontosan mennyi pénzt fogadott el bűnszervezetben, folytatólagosan elkövetett hivatali visszaélés keretében, és hogy ezek a pénzek hova kerültek, addig ennek az ügynek soha nem lesz vége.

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.