OS Országos Sajtószolgálat
2022. június 27. hétfő
Ismertető


2021. december 11., szombat 14:33

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. december 11., szombat (OS) - Az MSZP Választmánya döntött a közös ellenzéki lista szocialista jelöltjeiről

    Az MSZP a demokrata ellenzéki szövetség alapítójaként és motorjaként minden erejével támogatja Márki-Zay Péter közös miniszterelnök-jelöltet és a demokrata ellenzéki szövetség valamennyi közös jelöltjét a 2022. évi országgyűlési választáson. Az MSZP célja, hogy a jövő évben felálló új kormány helyreállítsa a jogállamot és a demokráciát, mindenki számára esélyt biztosítson a felemelkedésre és megszüntesse a társadalmi igazságtalanságokat, ugyanakkor hangsúlyosan képviselje gyermekeink és a jövő generációinak érdekeit a környezet- és klímavédelem kérdéseiben.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.