OS Országos Sajtószolgálat
2022. június 27. hétfő
Ismertető


2021. december 12., vasárnap 12:30

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. december 12., vasárnap (OS) - Mostohagyermekként tekint az oktatásra a kormány, és ennek meg is van az eredménye - negatív értelemben persze.

    A tanárhiány az utóbbi években egyre nagyobb, de ahelyett, hogy szembenéznének a problémával, inkább tagadni igyekeznek azt. A magyarság jövőjét ugyanakkor döntő mértékben meghatározza, hogy milyen színvonalú oktatást adunk a gyerekeinknek, és megbecsüljük-e a pedagógusokat: a 163 ezer forintos nettó kezdőbér nem erről tanúskodik. Ugyanakkor az oltások kötelezővé tételével a kormány most rövid időn belül több ezer pedagógust kényszerít pályaelhagyásra.

A Mi Hazánk szerint nemzetstratégiai ágazat az oktatás, így sokkal nagyobb szakmai odafigyelést és több forrást igényelne, ugyanakkor eltörölnénk az oltás kötelező felvételét is.

Dúró Dóra
a Mi Hazánk elnökhelyettese
     Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.