OS Országos Sajtószolgálat
2022. május 21. szombat
Ismertető


2021. december 14., kedd 14:17

A Hetednapi Adventista Egyház közleménye
    Budapest, 2021. december 14., kedd (OS) - A házasság fogalmának bibliai értelmezése

        A Hetednapi Adventista Egyház, látva a társadalmi kihívásokat, egyetértve és csatlakozva a keresztény egyházak és zsidó hitközségek által közösen kiadott nyilatkozathoz, megerősíti a házasság fogalmának bibliai értelmezését, mely szerint a házasságot Isten alapította az Édenben, Jézus Krisztus megerősítette azt, mint egy férfi és egy nő közötti, élethosszig tartó kapcsolatot. Meggyőződésünk, hogy ez az Isten által elrendelt alapja a családi és társadalmi életnek, olyan isteni mintára alkotott szeretetközösség, ahol egymás elfogadása és a másokért való élés kifejezése valósulhat meg, támogatást nyújtva a nehézségekkel küzdő, válságban lévő embereknek is.

     Kiadó: Hetednapi Adventista Egyház

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.