OS Országos Sajtószolgálat
2023. február 4. szombat
Ismertető


2021. december 23., csütörtök 18:56

Az Arany Liliom Közhasznú Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. december 23., csütörtök (OS) - NYÍLT LEVÉL AZ ESÉLYES MINISZTERELNÖK JELÖLTEK RÉSZÉRE      Tisztelt Miniszterelnök jelölt úr! Azzal a kéréssel fordulunk Önhöz, hogy a választási kampányban részletesen ismertesse megoldási javaslatait a devizahiteles problémakörre,

    2011 óta kísérjük figyelemmel a kormánypárt és az ellenzék álláspontját, folyamatosan beszámoltunk honlapunkon a különféle kormányzati és ellenzéki tervekről, kezdeményezésekről, valamint a politikai állásfoglalásokról, devizahiteles vitákról. Most összeállítást készítettünk a honlapunkon közzétett korábbi beszámolókból. Ezt kiegészítettük néhány határozati javaslat-, törvénytervezet részlettel. A teljes kép kialakítása érdekében válogattunk a parlamenti pártok MTI OS közleményeiből is.
Az összeállításból minden érdeklődő meg tudja állapítani, hogy a 2022-ben milyen feladatok várnak devizahiteles téren a meglévő vagy az új kormányra. A kiadvány tartalmazza az Adóskamara 2021 végén frissített devizahiteles 12 pontját, mely konkrét kormányzati, parlamenti lépéseket sorol fel.
Négy évvel ezelőtt készítettünk már egy összesítést, Devizahitel – Kézikönyv képviselőknek címmel. Sajnos az ebben szereplő problémák jelentős része a mai napig is megoldatlan.
Minden törekvésünk ellenére az elmúlt években nem sikerült érdemi kapcsolatot kialakítani kormányzati szervekkel (néhány kezdeményezésünk szerepel a mostani összesítésünkben).
     Kiadó: Arany Liliom Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.