OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2022. január 6., csütörtök 14:36

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2022. január 6., csütörtök (OS) - Elég volt a devizahitelesek kifosztásából – az Adóskamarával együttműködve ígér garanciákat az ellenzék közös programja

    Egy héttel ezelőtt az ellenzéki pártok közösen ismertették devizahiteles alapvetéseiket, köztük a végrehajtások határozatlan idejű felfüggesztését, a tisztességes kárpótlást és a lakhatást biztosító, tervezett intézkedéseiket is. A Demokratikus Koalíció álláspontja a devizakárosultak ügyében hosszú idő óta változatlan: felháborítónak tartjuk, hogy miközben az Orbán-kormány magát a deviza- és hitelkárosultak megmentőjeként aposztrofálja, közben tétlenül nézi, ahogy tisztességes magyar emberek feje fölül veszik el a lakásokat, ellehetetlenítik és a teljes kiszolgáltatottságba taszítják őket. 

Az egységes ellenzék a kormányváltást követően azonnal neki fog látni az Orbán-rendszer által cserbenhagyott tisztességes magyar emberek megsegítésének, az Adóskamara szakmai partnerségével és az általuk kidolgozott devizahitel-károsulti 12 ponttal. Véget vetünk az Orbán-Völner korszaknak, amely a végrehajtókkal összejátszó korrupt államtitkároktól és a mindezt tétlenül néző miniszterelnöktől hangos. Tiszta jogi helyzetet teremtünk, amely az adóst védi a nyilvánvaló banki erőfölénnyel szemben, nem hagy teret a lakásmaffiának és a végrehajtói maffiának sem.

Szakács László, országgyűlési képviselő, az ellenzék országgyűlési képviselőjelöltje Baranya 2. Sz. Választókerületében 

Dr. Szepesházi Péter ügyvéd, volt bíró, devizahiteles jogvédő


     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.