OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2022. január 7., péntek 12:15

Székely Sándor független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2022. január 7., péntek (OS) - A "szegedi Elvis" is Székely Sándor pártjában jelölt!

    Ma délelőtt mutatta be Székely Sándor pártja, az ISZOMM Csongrád-Csanád megye 1-es választókerületi jelöltjét, Várkonyi Zoltánt.

Székely elmondta, hogy mostani jelöltjük bemutatásával közelít a szükséges 71 főhöz a jelöltek száma. Ahogy fogalmazott a képviselő: "csak az ISZOMM jelöltjei a vegytiszta, baloldali jelöltek a jelenlegi politikai palettán."

Várkonyi Zoltán kifejtette, hogy a párt választási programjában - a Kádár János Tervben - leírtak szerint küzdeni fog, hogy mindenki "jólléte" biztosított legyen: nevezetesen Várkonyi  esetén kezdeményezni fogja országszerte a magas minőségű közétkeztetés kiterjesztését, hogy senki ne maradhasson éhessen és biztosított legyen mindenki számára az étel.

"A jólléthez hozzátartozik a minőségi lakáshoz való jog" - fogalmazott a képviselőjelölt. Ennek érdekében a párttal közösen állami bérlakás építési programot fognak elindítani, hogy mindenki szükségletei szerinti magas minőségű ingatlaban élhessen, bárhol az országban.
     Kiadó: Székely Sándor független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.