OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2022. január 7., péntek 15:10

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2022. január 7., péntek (OS) - Indulunk!

    Kezdődik az országjárás, útra kelt a Mi Hazánk elnöksége. Több mint ötvenezer kilométert fogunk megtenni, több mint ötszáz rendezvényt fogunk tartani, hogy megmutassuk a magyaroknak: van harmadik út, megállíthatjuk a covid-diktatúrát, élhetünk egy érdemelvű társadalomban, és lehet Magyarország a magyaroké!

Én ma indulok. Minden megyében több helyszínre ellátogatok. Minden héten több városba elmegyek. Gyertek Ti is! Tartsatok velünk, mert óriási szükség van a személyes találkozásokra: csak itt tudjuk őszintén elmondani Nektek, hogy mit szeretnénk. Mert ha egymással beszélünk, akkor nincs félremagyarázás, akkor nincs cenzúra. Csak őszinteség és a nemzet ügyei. Ez a Mi Hazánk!

Dúró Dóra
a Mi Hazánk elnökhelyettese
    
     Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.