OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2022. január 11., kedd 12:40

Volner János független országgyűlési képviselő közleménye (3. rész)
    Budapest, 2022. január 11., kedd (OS) - Egységben a horrorcsapat – Niedermüller Péter a határkerítést bontaná le, míg Márki-Zay Péter elképesztő pénzügyi terheket róna a magyar polgárokra

        A nyugdíjasokkal kapcsolatos ízléstelen mondatai még csak különösebb magyarázatra sem szorulnak, a pökhendiség, a lekezelés, "az emberi tragédiákból is csináljunk politikát" baloldalra jellemző elvének mintapéldája.
     És ha mindez még nem volt elég, Márki-Zay Péter olyan balliberális népsanyargatásokat is leporol, mint a vizitdíj és a kórházi napidíj, valamint az egészségügy üzleti alapú átalakítása. Tudjuk jól, ha balliberális politikusok "a piacról" vagy "üzletről" beszélnek, azt mindig az egyszerű emberek fizetik meg. A döbbenetes az egészben az, hogy ezek az intézkedés-tervek egyszer már csúfosan elbuktok, a 2008-as népszavazáson a magyar polgárok szinte egy emberként utasították vissza őket. Ez azonban Márki-Zay Pétert nem érdekli, de talán nem is baj, hogy ennyire nyílt sisakkal beszél a baloldali összefogás terveiről, így legalább mindenki számára világos, hogy "kik ők és mit akarnak." Talán így még a legelkötelezettebb baloldali fejében is szöget üt az egyre kínosabb kérdés: így épül a "szeretet országa", a "jogállam" és a "demokrácia"?

     Kiadó: Volner János független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.