OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2022. január 11., kedd 17:01

A Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának közleménye
    Budapest, 2022. január 11., kedd (OS) - Tisztújítás a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjában - Deutsch Tamás a delegációvezető és Gál Kinga a delegáció elnöke

    A Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportja mai tisztújító ülésén Deutsch Tamást delegációvezetőnek és Gál Kingát a delegáció elnöki tisztségére választotta az európai parlamenti ciklus következő két és fél évére.

Deutsch Tamás 2019 júliusa óta vezeti a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoport munkáját, 2009 óta európai parlamenti képviselő, a Fidesz alapító tagja. Gál Kinga 2021 januárja óta tölti be a képviselőcsoport elnöki tisztségét, 2004 óta európai parlamenti képviselő, 2021 novemberétől a Fidesz alelnöke.

     Kiadó: Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.