2024. április 20. szombat

2022. január 11., kedd 17:01

A Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának közleménye
    Budapest, 2022. január 11., kedd (OS) - Tisztújítás a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjában - Deutsch Tamás a delegációvezető és Gál Kinga a delegáció elnöke

A Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportja mai tisztújító ülésén Deutsch Tamást delegációvezetőnek és Gál Kingát a delegáció elnöki tisztségére választotta az európai parlamenti ciklus következő két és fél évére.

Deutsch Tamás 2019 júliusa óta vezeti a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoport munkáját, 2009 óta európai parlamenti képviselő, a Fidesz alapító tagja. Gál Kinga 2021 januárja óta tölti be a képviselőcsoport elnöki tisztségét, 2004 óta európai parlamenti képviselő, 2021 novemberétől a Fidesz alelnöke.

Kiadó: Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportja