OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2022. január 13., csütörtök 09:48

Az Autisták Országos Szövetségének közleménye (2. rész)
    Budapest, 2022. január 13., csütörtök (OS) - ÚJABB VIDÉKI AOSZ INFO-PONT IRODÁÉS "DATA" SZOLGÁLTATÁSI PONTOK NYÍLNAK AZ ORSZÁGBA AZ AUTISTA EMBEREKÉRT ÉS CSALÁDJAIKÉRT

    A kezdeményezés sikeresnek bizonyult, így az országosan működő tíz iroda mellett, az AOSZ négy újabb, vidéki AOSZ Info-Pont irodát hoz létre. Ezúttal Pécsen, Szekszárdon, Siófokon és Miskolcon. Az országos hálózat AOSZ Info-Pont irodáiban dolgozó munkatársak tehát a helyi környezetbe ágyazottan nyújtják az Autisták Országos Szövetségének szolgáltatásait. 2021-től kibővült a szolgáltatások köre egy sikeres magyar fejlesztés eredményeként létrejött, autista személyek mindennapi támogatását digitális formában nyújtó támogató rendszerrel. Az applikáció segíti az autizmusban érintett személyeket a egyénenként elérhető legnagyobb önállósághoz, érzelmi biztonsághoz, korszerű módon.
Az új AOSZ Info-Pont irodák hivatalos megnyitójára 2022. január közepén kerül sor.

     Kiadó: Autisták Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.