OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2022. január 14., péntek 07:29

A Reális Zöldek Klub közleménye
    Budapest, 2022. január 14., péntek (OS) - Az ellenzék "pártkatonáinak" a hatalomba kerülése esetén a múlt ismétlődne meg, csekély eltéréssel. A kommunizmusban Magyarországot moszkvai sugallatok alapján irányították, 2022. április 3.-i után az Európai Unió Soros György által megvásároltak.

    Az "öszödi pandémia" fertőzné, az kormányrúd mellé kerülteket, egymásra mutogatás folytatnának. A politika nem egy külön világ, nem egy olyan területe az életünknek, amely tetszés szerint megtarthatunk vagy félredobhatunk. A természetben és a társadalomban egyaránt konfliktus helyzetek adódnak, e konfliktusok kezelési területe a politika; -  az oxigént termelő zöld vegetáció és oxigént fogyasztó embernek és állatnak  szemben állása  a környezetben, az egymástól kicsit vagy nagyon különböző csoportoknak  társadalomban együtt-tartása, lehetőleg békés körülmények között - a politika feladata. A politika a társadalom életének az a része, ahol a konfliktus helyzetek megoldódnak, 2022. április 3.-án a jövő generációk sorsa is. A reális zöldek kérik az embereket, hogy vállalják a nukleáris energia békés felhasználása melletti elkötelezettségüket, a jövő generációk jólétének a megőrzése céljából. Paks bővítése ökológiai előnnyel jár. A beruházási költségek minimalizálása céljából a rendszerszintű komplex vizsgálatok elvégzése szükséges. A vizsgálatok terjedjenek ki a szivattyús tározós vízerőmű létesítésre, Magyarország vízgazdálkodására, különös tekintettel logisztikára, közlekedésre a hajózásra és öntözésre.

Juhos László, elnök

     Kiadó: Reális Zöldek Klub

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.