OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2022. január 14., péntek 11:32

A LMP parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2022. január 14., péntek (OS) - Hende Csaba saját magával vitatkozik -

    Hende Csaba egy nemrég tartott lakossági fórumon arra tett kísérletet, hogy egy vitában minden oldalt egyszerre próbáljon meg egy személyben képviselni: egy nyilatkozaton belül beszélt arról, hogy valójában Szombathelyen nem is történt elvonás, majd arról, hogy mindezért a kormány kárpótolta a várost, ahogy azt is állította, hogy neki nem dolga forrásokért lobbizni, majd kifejtette, hogy milyen sikeresen lobbizott.

Hende Csaba láthatóan teljesen összezavarodott az elmúlt két évben, ezért segítünk neki tisztán látni: a Fidesz kormány a koronavírus okozta egészségügyi és gazdasági válság közepette milliárdokat vont el a szombathelyi emberektől, és míg Győrt, Zalaegerszeget vagy Székesfehérvárt teljes egészében kompenzálták szabad felhasználású forrásokkal, addig Szombathely ilyet nem kapott. Látszik, hogy amióta Hende Csabát Orbán Viktor rossz teljesítménye miatt kirúgta, megszűnt az érdekérvényesítő képessége.

Ungár Péter,
az LMP országgyűlési képviselője
    
     Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.