OS Országos Sajtószolgálat
2022. szeptember 27. kedd
Ismertető


2022. január 14., péntek 13:57

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2022. január 14., péntek (OS) - Romlik a forint, romlik az egész ország, de a Fidesz és Orbán szerint a magyarok egyenek csirkefarhátat!

    Tovább tart a brutális drágulás, a KSH mai adatai szerint 7,4 százalékos infláció volt decemberben. Pont annyi, mint az előző hónapban, pedig a szakértők azt hitték, hogy novemberben már tetőzött a drágulás. Hát nem így van. A Fidesz és Orbán szerint elég, ha a csirkefarhát nem drágul, egyenek azt a magyarok.

És miközben az árak az egekben, a Fidesz még mindig rátesz erre 27 százalék adót! Mert ezt jelenti a 27 százalékos ÁFA: ennyit nyúl le a Fidesz minden vásárlásnál a pénztárcánkból! Ilyen sok adót Európában egy kormány sem sajtol ki az emberekből! Csak a Fidesz!

Lengyelországban eltörölték az alapvető élelmiszerek adóját, így csökkentik az árakat. Az üzemanyagok áfáját is levitték 23 százalékról 8 százalékra. Nálunk a Fidesz és Orbán ehhez túl kapzsi, ők még most is csapágyasra adóztatják a magyarokat. A Fidesz-kormány az elmúlt 12 év alatt több mint harmincféle új adót tett az emberek nyakába, még a minimálbért is megadóztatják! A nyugdíjasoknak sem adják oda a teljes nyugdíjemelést!

Ez így nem mehet tovább! Az embereknek több pénz kell, de nem csak a választások előtt pár héttel, hanem az év minden napján! Több fizetés, több nyugdíj, több családtámogatás, több álláskeresési támogatás! Mi ezt oda akarjuk adni a magyar embereknek! Voksoljanak az Egységben Magyarországért jelöltjeire április 3-án, szavazzák meg maguknak a jobb életet!

MSZP
    
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.