OS Országos Sajtószolgálat
2022. szeptember 27. kedd
Ismertető


2022. január 14., péntek 15:04

A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának közleménye
    Budapest, 2022. január 14., péntek (OS) - EDUCATIO - egy kiállítás, ahol senki sem unatkozik.

    Leszállt egy helikopter, majd bevonult egy tank, - így kezdődött a 22. Educatio Kiállítás, pedig csak a felvételi információkért indítottak offenzívát a fiatalok.
Több mint 100 kiállító többszáz aktivitással teszi interaktívvá a fiatalok számára a felsőoktatással kapcsolatos információszerzést. A továbbtanulás iránt érdeklődő diákok fontos döntés előtt állnak, mellyel kapcsolatban minden kérdésüket fel tudják tenni. Emellett azt is célul tűzték ki a szervezők, hogy az expo egy kiváló szórakozás és egy felejthetetlen élmény legyen.

A kiállítók felmászhatnak egy tankra, a gondolataikkal irányíthatnak egy labdát, sportolhatnak, számtalan VR játékot próbálhatnak ki, megnézhetnek egy harci helikoptert, 3D gyógyszernyomtatót, vagy akár egy olyan gépet is, mely magától kirakja a Rubik-kockát.
    
     Kiadó: Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.