2022. szeptember 27. kedd

2022. január 14., péntek 15:04

A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának közleménye
    Budapest, 2022. január 14., péntek (OS) - EDUCATIO - egy kiállítás, ahol senki sem unatkozik.

Leszállt egy helikopter, majd bevonult egy tank, - így kezdődött a 22. Educatio Kiállítás, pedig csak a felvételi információkért indítottak offenzívát a fiatalok.
Több mint 100 kiállító többszáz aktivitással teszi interaktívvá a fiatalok számára a felsőoktatással kapcsolatos információszerzést. A továbbtanulás iránt érdeklődő diákok fontos döntés előtt állnak, mellyel kapcsolatban minden kérdésüket fel tudják tenni. Emellett azt is célul tűzték ki a szervezők, hogy az expo egy kiváló szórakozás és egy felejthetetlen élmény legyen.

A kiállítók felmászhatnak egy tankra, a gondolataikkal irányíthatnak egy labdát, sportolhatnak, számtalan VR játékot próbálhatnak ki, megnézhetnek egy harci helikoptert, 3D gyógyszernyomtatót, vagy akár egy olyan gépet is, mely magától kirakja a Rubik-kockát.

Kiadó: Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája