OS Országos Sajtószolgálat
2022. május 21. szombat
Ismertető


2022. január 14., péntek 15:37

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2022. január 14., péntek (OS) - A baloldal újra fizetőssé tenné az egészségügyet – Reagálás a baloldali pártok sajtótájékoztatójára

    Nincs két baloldal, a baloldal ugyanis újra fizetőssé tenné az egészségügyet. A kijelölt miniszterelnök-jelöltjük szerint drasztikusan magánosítani kell az egészségügyet és hiba volt a vizitdíj és a kórházi napidíj eltörlése is, sőt az arról való népszavazás is. A baloldal, tehát ugyanúgy folytatni akarja azt az egészségügyi magánosítási programot, amit korábban Gyurcsány Ferenc elkezdett, mielőtt megbukott. A Fidesz-KDNP szerint azonban Magyarországnak előre kell mennie és nem hátra. Nem térhet vissza újra a megszorításokkal teli Gyurcsány-korszak, amivel tönkretették az országot.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.