OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2022. január 15., szombat 08:50

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma közleménye
    Budapest, 2022. január 15., szombat (OS) - Az EMMI kiáll minden egészségügyi dolgozóért!

    Az omikron variáns a koronavírus korábbi mutációinál lényegesen gyorsabban terjed. Épp ezért a háziorvosok bevonása kiemelten fontossá vált az oltási akcióban. Az egészségügyi dolgozók nap mint nap a járvány megfékezéséért küzdenek, akiknek a munkáját a Kormány megbecsülése kíséri, azonban egyre több fenyegetésről és őket érő atrocitásról számolnak be.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma kiáll az oltóorvosok és minden egészségügyi dolgozó védelmében, akik munkájukkal hozzájárulnak, hogy a pandémia minél kevesebb áldozatot szedjen Magyarországon.
Az EMMI a fenyegetés, a bántalmazás és az oltásellenes megnyilvánulások minden formáját visszautasítja és mélyen elítéli. Egyben felhívja a figyelmet arra is, hogy a közfeladatot ellátó személyek elleni erőszak kiemelt büntetőjogi kategóriába tartozik.

     Kiadó: Emberi Erőforrások Minisztériuma

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.