OS Országos Sajtószolgálat
2022. május 21. szombat
Ismertető


2022. január 15., szombat 15:10

Az LMP - Magyarország Zöld Pártja közleménye (2. rész)
    Budapest, 2022. január 15., szombat (OS) - Bács István helyett az ügyét feltáró politikus ellen indítanak méltatlansági eljárást -

        A már egyébként is tragikomikus helyzetet fokozza, hogy Bács István - a változatlanul Dr. Asztalos Éva által elnökölt - Jogi és Közbiztonsági Bizottság elé benyújtott egy méltatlansági indítványt Tetlák Örs alpolgármester ellen, melyről hamarosan a bizottság, majd a közgyűlés határoz majd.
     A helyzet abszurditása tökéletesen példázza a Fidesz-rendszer működését. Valódi elszámoltatás és igazságszolgáltatás helyett az ügyet feltáró politikust kívánják meghurcolni. A rendszer romlott és korrupt, melyet kizárólag egy kormányváltás képes megváltoztatni.

LMP Sajtó
     Kiadó: LMP - Magyarország Zöld Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.