OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2022. január 17., hétfő 11:33

A Párbeszéd közleménye
    Budapest, 2022. január 17., hétfő (OS) - Párbeszéd: Szia, Uram, jogi diploma érdekel? – Rogán Antalig érnek a Völner-ügy szálai

    Ahogyan nincs két Fidesz, úgy nincs két külön ügy sem: az úgynevezett Völner-, Schadl-ügy szereplői nem magányos elkövetőként sefteltek a minisztériumokat, egyetemeteket és más intézményeket átszövő, ártatlan embereket megnyomorító korrupciós cselekményekben, hanem az Orbán-rezsim részeként, a kiváltságosok tudtával és támogatásával. Mint valami maffia, Orbánék úgy hálózták be a hazai intézményrendszereket: amíg az igazságügyi miniszterhelyettes kenőpénzeket tett el, a végrehajtói kar vezetője pedig súlyos százmilliókkal seftelve emberéletekről döntött, addig Rogán Antal kabinetfőnökének, Völner rokonainak és más személyeknek jogi szakvizsgát, sima vizsgát, diplomát intézett ugyanaz a kiváltságos kör.

A Párbeszéd várja a nyomozóhatóság által feltárt – a 444.hu által közzétett – ügy további eredményeit. Április 3-án, a kormányváltás után pedig elszámoltatjuk korrupt szereplőket, és igazságos, szolidáris, zöld Magyarországot építünk!

Párbeszéd

     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.