OS Országos Sajtószolgálat
2022. május 21. szombat
Ismertető


2022. január 17., hétfő 13:04

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2022. január 17., hétfő (OS) - A NER-ben már jogi diplomát is intéznek a kiváltságosoknak – a kormányváltás után megszüntetjük az "előjog-államot" Magyarországon!

    Továbbá itt az ideje annak is, hogy Rogán Antal is a nyilvánosság elé álljon! Tudott-e kabinetfőnöke és Schadl György közös ügyeiről? Nyújtott-e bármilyen segítséget ahhoz, hogy a beosztottja minél könnyebben diplomát szerezhessen? Illetve választ kell adnia arra is, hogy ezek után meddig dolgozhat még a Miniszterelnöki Kabinetirodán a bizalmi embere.

A MSZP kiáll a tisztességes hallgatók és oktatók mellett! A kormányváltást követően pedig az Egységes Magyarországért vissza fogja állítani a felsőoktatás becsületét és meg fogja szüntetni a kiváltságosok világát az egyetemeken is!

MSZP
    
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.