OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2022. január 17., hétfő 13:05

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2022. január 17., hétfő (OS) - Milliárdokkal gazdagodott a Quaestor-károsultakon Mészáros és Tiborcz

    A 24.hu írta meg, hogy Mészáros Lőrinc és Tiborcz István mindössze 80 millió forintból szereztek meg egy több mint 3 és fél milliárd forintot érő szállodát, amely a Quaestor-cégek tulajdonában állt. A miniszterelnök veje és gyerekkori barátja 2 milliárdos árverési áron csaptak le a 3 és fél milliárdot érő mátraházi Lifestyle Hotelre, de még ezt a 2 milliárdot sem kellett kifizetniük, mert egy 2 milliárdos banki követelést adtak cserébe, amit korábban 80 millió forintért vettek. Így lett Mészáros Lőrincnek és Tiborcz Istvánnak 80 millió forintért egy több mint 3 és fél milliárdot érő szállodája, és így lettek a Quaestor-károsultak szegényebbek ezzel a 3 és fél milliárddal.

A DK szerint szégyen, hogy a miniszterelnök családja a Quaestor-károsultakon gazdagodik. Tisztességes magyarok ezrei veszítették el életük munkáját és minden megtakarításukat a brókerbotrányban, a kormány mégsem nekik segít. A DK szerint április 3-án kormányváltással vethetünk ennek véget egyszer és mindenkorra, utána pedig minden így szerzett vagyonnal el kell számoltatni a Fidesz milliárdos luxuselitjét.

Szakács László

országgyűlési képviselő (DK), az ellenzék országgyűlési képviselőjelöltje Baranya 2. sz. választókörzetében

Szakács László sajtótájékoztatóját a DK Facebook-oldalán közvetítettük.
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.