OS Országos Sajtószolgálat
2022. május 21. szombat
Ismertető


2022. január 17., hétfő 14:19

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2022. január 17., hétfő (OS) -

    Schadl György, aki nem csak szoros korrupciós kapcsolatban állt a tárcánál a végrehajtási területért felelős Völnerrel, hanem valóságos vizsgagyárat működtetett egyetemi kapcsolatain keresztül. Ebben a Pázmány Péter Katolikus Egyetem jogi kara éppúgy érintett, mint a Pécsi Tudományegyetemé. Utóbbi úgy tűnik, nyakig. Pécsett az egyik segítő professzor korábban történetesen a Fidesz megyei képviselője volt. Nem csoda tehát, hogy nem tudott ellenállni a korrupció csábításának.

Míg mások évekig tartó éjjel-nappal tanulással, diákmunkával, diákhitelt felvéve végzettséget szereznek, addig a NER kegyeltjeinek, a végrehajtó haveroknak, Rogán emberének mindent elintéznek.

Varga Judit miniszter pedig hallgat, az emberei pedig már a kazánházon keresztül szöktetik meg az újságírók elől.

Lopás, csalás és hazugságok, jogi diploma olcsón… Ide süllyedt tehát Orbánék korrupt rendszere. Áprilisban az urambátyámrezsimről is ítéletet mondunk.

Fizessenek a tolvajok! Jólétet minden magyarnak!
    
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.