OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2022. január 18., kedd 12:41

A Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. január 18., kedd (OS) - Járóka Lívia hivatalosan is az Európai Parlament alelnökjelöltje

    Járóka Lívia a szükséges számú európai parlamenti képviselőnél jóval több támogatásával, egyedüli magyar jelöltként indul az Európai Parlament alelnöki tisztségéért. "Meggyőződésem, hogy a közelmúlt nehézségeire együttműködéssel, a legkiszolgáltatottabbak bevonásával lehet megoldást találni. Fontos feladatomnak tekintem az európai demokratikus jobboldal erősítését is" - emelte ki Járóka Lívia, a Fidesz európai parlamenti alelnökjelöltje.

Az elmúlt két és fél év megmutatta, hogy a hátrányos helyzetű európai polgárok és a magyar nemzeti érdekek magasszintű képviseletére nagyobb szükség van, mint az előző évtizedekben bármikor. A koronavírus járvány és annak gazdasági hatásai tovább mélyítették azokat a társadalmi szakadékokat, melyek felszámolását az Európai Unió alapításától kezdve zászlajára tűzött. "Az elmúlt öt évben, mint az Európai Parlament alelnöke nap, mint nap a tízmilliós európai romaság és a magyar érdekek legmagasabb szintű képviseletét tartottam szem előtt, az elkövetkező két és fél évben is erre kérem az Európai Parlament bizalmát" - emelte ki Járóka Lívia.

     Kiadó: Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.