OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2022. január 24., hétfő 15:16

A Reális Zöldek Klub közleménye
    Budapest, 2022. január 24., hétfő (OS) - A nemzet halálához járulna hozzá, az igazságok mellőzése az ország kormányzásából. Az igazság kimondása a nemzetre nem lehet káros. A reális zöldek az igazságot durván és kíméletlenül képviselik.  Az igazság és a jó ismeretéből mindenkinek és mindennek, tehát a hazának is, csak haszna lehet.

    Veszélyben a zsidó-keresztény gyökerek Európában!
 Az iszlám hasonlatos a bolsevizmushoz. Az iszlámnak és a kommunizmusnak azonos a jelszava. Németország iszlám köztársaság lesz 10 éven belül, a reális zöldek véleménye szerint. A XVI. században egész Európa és a kereszténység sorsa érdekében a legtöbbet Jurisich Miklós tette: egész Európa nem vált mohamedánná. Orbán Viktor ismerte fel a ránk váró veszélyeket az elmúlt 12 évi kormányzása alatt megszerzett tudása révén. Politikai éleslátásban Orbán Viktor toronymagasan az ellenéki pártok kiválasztott "párttitkárai" felett áll. Politikai összeomlás csak idő kérdése lenne, az egész társadalom alapját rendítené meg, ha a hatalom birtokába kerülnének a gyűlöletet szítók. Az igazságnak és a magyar nemzetnek egyaránt érdeke, hogy a mesterségesen kitenyészett álhősöket ne tűrjön. A reális zöldek az igazság kíméletlen képviselői nem népszerűek, de mindig népszerűek a jó szívük és megértők. Világos, hogy a hatalom birtokosainak is lehetnek hibái. Ennek bírálata, egy szemléletet képviselő ellenzéki párt feladata. Egymástól eltérő meggyőződésű hat ellenzéki párt erre nem alkalmas, képtelen a nemzet akaratát képviselni.    
Juhos László, elnök  



     Kiadó: Reális Zöldek Klub

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.