OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2022. január 24., hétfő 17:17

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2022. január 24., hétfő (OS) - A baloldal fizetős egészségügyet és indiai szemműtéteket akar bevezetni - Reagálás Komáromi Zoltán (DK) és a baloldali politikusok nyilatkozatára

    Teljesen mindegy, mit ígérget a baloldal kampányban, ezt már 2006-ban is bebizonyították, amikor végighazudták a kampányt, majd kormányra kerülve jöttek a megszorítások és a kórházbezárások. A baloldal ma is fizetős egészségügyre, a vizitdíj és a kórházi napidíj ismételt bevezetésére, az egészségügy drasztikus magánosítására, és kórházak bezárására készül. Kijelölt miniszterelnök-jelöltjük már odáig megy, hogy a nőknek azt üzeni, hogy a szüléshez sem kell orvos, a szembetegek meg menjenek műtétre Indiába. Nincs két baloldal, egy baloldal van.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.