OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2022. január 25., kedd 20:57

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2022. január 25., kedd (OS) -

    A lehallgatási jegyzőkönyvnek ugyanis van egy sokkal érdekesebb része: Tóni, Barbara és Ádám – akikkel a végrehajtófőnök rendszeresen tartotta a kapcsolatot. A jegyzőkönyv nem erősíti meg, hogy Rogán Antalról, a feleségéről és a kabinetfőnökéről van szó, de talán nem lő mellé nagyon, aki rájuk gondol. Akárkivel ugyanis ma Magyarországon aligha lehet egyeztetni egy olyan "körvonalazódó, nagyobb történet"-ről, ahol ugyan "a harmincöt év nem megy, de egy tíz, húsz évvel kiudvarolható ez a történet".

Egyetlen dologról tudunk, ami 35 évre szólna, és összekötheti Rogán minisztériumát a korrupciós botrányba keveredett Völner Pál köreivel, és valóban egy "nagyobb történet": ez nem más, mint az autópálya–koncesszió.

Elképzelni sem merjük, hogy kormányzati segítséggel bűnözők készülnek (vagy készülhettek) rátenni a kezüket 35 évre 2000 kilométernyi magyar úthálózatra, és a jövőben – kormányváltástól függetlenül – egy magáncég dönthet arról, hogy ki épít autópályákat és autóutakat Magyarországon. Titkosítva mindezt 10 évre, hogy ki ne derüljön, miért is éri meg ez nekünk…
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.