OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2022. január 26., szerda 09:45

A Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség közleménye
    Budapest, 2022. január 26., szerda (OS) - Kiemelkedő magyar siker a WorldStar Student csomagolástervezési világversenyen!

    A Csomagolási Világszövetség (World Packaging Organisation – WPO) által szervezett 2022. évi WorldStar Student csomagolástervezési világversenyen kiváló eredményt értek el a Soproni és az Óbudai Egyetem csomagolástechnikát tanuló hallgatói.
A világversenyre a világ öt kontinensének 14 országából 300 nevezés érkezett.
A magyar egyetemi hallgatók a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség (CSAOSZ) által szervezett 2021. évi HUNGAROPACK Student Csomagolástervezési Diákversenyen elért eredményük alapján nevezhettek a világversenyre. A 18 tagú nemeztközi zsűrit a WPO nemzeti tagszervezeteinek vezetői alkották, köztük a CSAOSZ főtitkára.
A zsűri 14 magyar hallgató pályamunkáját ismerte el oklevéllel, ami nagy megbecsülése mind a hallgatók kreativitásának, mind az oktatásukban résztvevő egyetemi oktatóknak.
Ez az eredmény a szakmai utánpótlás kiváló felkészültségét jelzi előre.
     Kiadó: Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.