OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2022. január 26., szerda 11:48

A Magyar Autóklub közleménye
    Budapest, 2022. január 26., szerda (OS) -

    A Magyar Autóklub országos logóvadászatot hirdet, melynek keretében arra buzdítja a lelkes résztvevőket, hogy készítsenek fotót Autóklub-logóval ellátott termékkel, gépjárművel vagy épülettel, és osszák meg a felvételt a Facebookon vagy az Instagramon a MAK közösségimédia-oldalát megjelölve. A játék nyertese egy 60 000 Ft értékű ajándékcsomaggal lesz gazdagabb, amely többek között tartalmaz egy éves Standard klubtagságot, valamint egy vezetéstechnikai tréningre szóló ajándékutalványt is.
Garantált nyeremény jár mindazoknak, akik a MAK országos hálózatában álló 44 műszaki pont felét meglátogatják, azaz szelfit készítenek 22 műszaki ponttal, és feltöltik a képeket a Facebookra vagy az Instagramra a #mak22pont #logovadaszat megjelöléssel.
A nyereményjáték 2022.03.31-ig tart, a játékban való részvétel feltételei megtalálhatók a Magyar Autóklub honlapján.
     Kiadó: Magyar Autóklub

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.