OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2022. február 11., péntek 14:51

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. február 11., péntek (OS) - Lázár szerint ő maga nem hozott szégyent a városára, azonban az Elios-ügyben készült OLAF-jelentés bizonyítja, hogy hazudik

    Lázár János kampányindító rendezvényén büszkén állapította meg, hogy sok poszton kipróbálta magát és szerencsére egyikben sem hozott szégyent a városára. Merész kijelentés ez attól embertől, aki polgármesterként megkárosította Hódmezővásárhelyet és az ott élőket azzal, hogy közreműködött Orbán Viktor vejéhez köthető csalássorozatban. Ugyanis az akkor még Lázár János vezetése alatt álló városból indult el az Elios-ügy, amelynek keretében bűnszervezetben lopták el az uniós támogatásokat.

Sőt a fideszes politikus nyíltan vállalta is, hogy a miniszterelnök rokonával közösen találták ki, hogy Hódmezővásárhelyen, hogy fogják a közvilágítást modernizálni, ami véleménye szerint "egy nagyszerű program volt". Az Európai Csalás Elleni Hivatal szerint azonban ez a "nagyszerű program" az uniós pénzek ellopásának iskolapéldája.

Lázár János ténykedése csak azt bizonyítja, hogy szükség van egy, a mindenkori kormánytól független intézményre, amely biztosíthatja, hogy az uniós támogatások a tisztességes magyar vállalkozókat, családokat segítsék. Emiatt pedig szégyent hozott nemcsak a városára, hanem az egész hazánkra ugyanis az ilyen fideszes ügyek miatt Magyarország a második legkorruptabb állam az Európai Unióban.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.