OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2022. február 13., vasárnap 20:07

A Nemzeti Szakszervezet közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. február 13., vasárnap (OS) - Káosz Józsefvárosban! Az NSZ elnöke levélben kérte Pikó András polgármestert tegyen lépéseket

    Az NSZ elnöke levélben kérte fel Józsefváros Polgármesterét, tegyenek halaszthatatlan lépéseket. Az elnöki levél képekkel illusztrálva honlapunkon is megtalálható.
Alábbiakban tesszük közzé az NSZ elnökének levelét:

Tisztelt Polgármester Úr!

Alulírott Bajzik Tamás elnök, a Nemzeti Szakszervezet (a továbbiakban: NSZ, székhely: 1062 Budapest, Podmaniczky u. 91. I/6.a., adószám: 18397475-1-42, nytsz.: Fővárosi Törvényszék: 15027) képviseletében eljárva kérem, hogy vizsgálják meg az alábbi, 1 sz. mellékletben csatolt képen látható alumínium oszlop elhelyezését, kihelyezését.

Ez a tárgy jelentősen megnehezíti, akadályozza a trolibuszos és pótlásonként a buszos járművezetők munkáját. Jelenleg anélkül, hogy a jármű valamely alkatrésze ne rongálódna (pl.: a kerekek oldalfala), a járművek nem tudnak kikanyarodni megfelelően a Csobánc utcáról az Orczy tér és Baross utcára.
Továbbá azért is kérjük Polgármester úr segítségét az ügy minél gyorsabb megoldásában, mert az itt közlekedő járművek értéke egyenként is 100 milliós nagyságrend fölött van és tudjuk, hogy az Önkormányzatnak szűkösek az anyagi forrásai. Szeretnénk megelőzni minden féle szükségtelen jogi, vagy kártérítési eljárást Ezen üggyel kapcsolatban.

     Kiadó: Nemzeti Szakszervezet

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.