OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2022. április 2., szombat 01:54

A Le az adók 75%-ával Párt közleménye
    Budapest, 2022. április 2., szombat (OS) - A Le az Adók 75%-ával Párt (LA75) 2022.04.04-étől Libertárius Párt (LIBERTÁRIUSOK) néven folytatja.

        A LA75 nem fog megszűnni, mindössze az újonnan alakult, teljesen civilszervezeti alapokon működő Libertárius Párt fogja a megállapodás értelmében a nyilvánosságban pártként a libertarizmust képviselni. A Libertárius Párt, rövidített nevén LIBERTÁRIUSOK szlogenje: Le az Adók 75%-ával! Ezt a követelést és a figyelemfelkeltést hivatott szimbolizálni a párt logója, ami egy fekete-sárga színezésű ábra, ahol egy kör közepén jelenik meg a felkiáltójel. A LA75, vagy teljes nevén Le az Adók 75%-ával Párt pedig a következő választásokon, mint jelölőszervezet fog a szavazólapokon szerepelni. A Libertárius Párt Elnöke a Libertárius Mozgalom Elnöke, Gábori L. Balázs, míg a jelölőszervezetként funkcionáló Le az Adók 75%-ával Párt Elnöke a filozófus, TikTok-er: Ecsenyi Áron.
     Kiadó: Le az adók 75%-ával Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.