2024. április 18. csütörtök

2022. április 2., szombat 01:54

A Le az adók 75%-ával Párt közleménye
    Budapest, 2022. április 2., szombat (OS) - A Le az Adók 75%-ával Párt (LA75) 2022.04.04-étől Libertárius Párt (LIBERTÁRIUSOK) néven folytatja.

A LA75 nem fog megszűnni, mindössze az újonnan alakult, teljesen civilszervezeti alapokon működő Libertárius Párt fogja a megállapodás értelmében a nyilvánosságban pártként a libertarizmust képviselni. A Libertárius Párt, rövidített nevén LIBERTÁRIUSOK szlogenje: Le az Adók 75%-ával! Ezt a követelést és a figyelemfelkeltést hivatott szimbolizálni a párt logója, ami egy fekete-sárga színezésű ábra, ahol egy kör közepén jelenik meg a felkiáltójel. A LA75, vagy teljes nevén Le az Adók 75%-ával Párt pedig a következő választásokon, mint jelölőszervezet fog a szavazólapokon szerepelni. A Libertárius Párt Elnöke a Libertárius Mozgalom Elnöke, Gábori L. Balázs, míg a jelölőszervezetként funkcionáló Le az Adók 75%-ával Párt Elnöke a filozófus, TikTok-er: Ecsenyi Áron.
     Kiadó: Le az adók 75%-ával Párt