OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2022. április 4., hétfő 21:23

A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesületének közleménye (2. rész)
    Budapest, 2022. április 4., hétfő (OS) -

    >>> folytatás >>>
Az ország, a gazdaság, vele a tömegek életszínvonala meg katasztrofálisan lemarad az EU közösségben.

Röviden akkor még a ma az országot meghatározó két fő politikai csoportosulásról. A balliberális oldalon képtelenek megérteni, hogy számos kisebb-nagyobb hiba mellett a legnagyobb probléma éppen a Gyurcsány-Apró unoka és hatalmi köre. A mostani nagymérvű vereség után egyenes lenne számukra a következtetés, végleg távozni kellene a közéletből. A körbe tartozóknak is. Bajnai egyszer már megtette, de jobb kétszer mint soha. Egy katasztrófa-kormányzás volt 2010-ig. Is.

Az emberek most a meglévő biztosat, az ugyan hasonlóan gyenge kormányzást produkáló Orbán-rezsimet választották, de a szegénység konzerválásán, és olyan látszat intézkedések mint a jövedelmek még mindig óriási részét jelentő csökkentett rezsi, vagy a több részletben és címekkel fizetett és EU-s viszonylatban igen gyenge nyugdíj, és hasonlókon kívül, érdemi javulásra sajnos biztosan nem számíthatnak, a fent leírtak okán. Ez az Egyesület mostani, választás utáni álláspontja.

Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete /KISE , 2022.04.04. civil egyesület /NGO/

     Kiadó: Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.