OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2022. május 7., szombat 10:00

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2022. május 7., szombat (OS) - Szinte teljes ellenzéki összefogással indul Jenei Kevin Martin a június 26-i erzsébetvárosi időközi választáson

        Szinte teljes ellenzéki összefogással indul az ellenzék a június 26-i erzsébetvárosi időközi választáson, amelyet egy DK-s önkormányzati képviselő lemondása miatt kellett kiírni. A DK, az MSZP, a Jobbik, az LMP és a Párbeszéd a DK-s Jenei Kevin Martint támogatja a választáson, amelyhez mától kezdődően kell összegyűjteni az ajánlásokat.
     Jenei Kevin Martin a kerületben él, jól ismeri Erzsébetváros mindennapjait, és korábban is számos ügyben segítette az itt élőket, a járvány alatt például maszkokat és élelmiszercsomagokat vitt azoknak, akiknek szükségük volt rá. Kevin az az önkormányzati képviselő lesz, akihez bárki, bármikor, bármilyen problémával fordulhat; és nem csak a plakátokon találkozhatnak majd vele az erzsébetvárosiak. Biztosak vagyunk abban, hogy június 26-án Erzsébetváros bizalmat fog szavazni Jenei Kevin Martinnak és az ellenzéki összefogásának.
     A Kevin indulását eredményező közös jelölési folyamatban kizárólag a Momentum nem vett részt, de bízunk abban, hogy felülvizsgálják korábbi döntésüket, és teljes lesz az ellenzéki összefogás az időközi választásra.

DK Sajtóiroda


     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.