OS Országos Sajtószolgálat
2022. május 21. szombat
Ismertető


2022. május 7., szombat 11:09

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2022. május 7., szombat (OS) - DK: Már össze is gyűjtötte az induláshoz szükséges ajánlásokat Jenei Kevin Martin, a DK, a Jobbik, az MSZP, az LMP és a Párbeszéd közös jelöltje az erzsébetvárosi időközi önkormányzati választásra

        Alig indult el az ajánlásgyűjtés Erzsébetvárosban a június 26-i időközi önkormányzati választásra, a szinte teljes ellenzéki összefogást maga mögött tudó Jenei Kevin Martin 86 perc alatt össze is gyűjtötte az induláshoz szükséges ajánlásokat.
     A Demokratikus Koalíció szerint Jenei Kevin Martin fiatal kora ellenére már bizonyította, hogy alkalmas az erzsébetvárosiak képviseletére, hiszen nemcsak a kerületben él, hanem régóta részt is vesz a kerület életében. Jenei Kevin Martin az az önkormányzati képviselő lesz, akihez bárki, bármikor, bármilyen problémával fordulhat majd, ezért megérdemli az itt élők bizalmát a június 26-i időközi önkormányzati választáson. Az ajánlásgyűjtés gyors sikere azt mutatja, hogy ezt az erzsébetvárosiak is így gondolják. Köszönjük!

 

DK Sajtóiroda


     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.