2022. május 21. szombat

2022. május 7., szombat 11:09

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2022. május 7., szombat (OS) - DK: Már össze is gyűjtötte az induláshoz szükséges ajánlásokat Jenei Kevin Martin, a DK, a Jobbik, az MSZP, az LMP és a Párbeszéd közös jelöltje az erzsébetvárosi időközi önkormányzati választásra

Alig indult el az ajánlásgyűjtés Erzsébetvárosban a június 26-i időközi önkormányzati választásra, a szinte teljes ellenzéki összefogást maga mögött tudó Jenei Kevin Martin 86 perc alatt össze is gyűjtötte az induláshoz szükséges ajánlásokat.
     A Demokratikus Koalíció szerint Jenei Kevin Martin fiatal kora ellenére már bizonyította, hogy alkalmas az erzsébetvárosiak képviseletére, hiszen nemcsak a kerületben él, hanem régóta részt is vesz a kerület életében. Jenei Kevin Martin az az önkormányzati képviselő lesz, akihez bárki, bármikor, bármilyen problémával fordulhat majd, ezért megérdemli az itt élők bizalmát a június 26-i időközi önkormányzati választáson. Az ajánlásgyűjtés gyors sikere azt mutatja, hogy ezt az erzsébetvárosiak is így gondolják. Köszönjük!

DK Sajtóiroda

Kiadó: Demokratikus Koalíció