OS Országos Sajtószolgálat
2022. augusztus 15. hétfő
Ismertető


2022. május 8., vasárnap 10:38

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2022. május 8., vasárnap (OS) - DK: A nyomor és kilátástalanság évei következnek, Orbánék olyan inflációt szabadítottak el, hogy a hitelek is keményen megugranak

    A Bank360 portál hívta fel a figyelmet arra, hogy nem csak a boltokban tapasztalható a rohamos áremelkedés, hanem a hiteleknél is. Főleg a kisebb összegű személyi kölcsönöknél látszik, hogy milyen brutális a drágulás, ami leginkább az egyre szegényebb magyar családokat érinti.

A Demokratikus Koalíció szerint aggasztó, hogy a nyomor és kilátástalanság évről évre jobban elhatalmasodik az országban. Orbánék olyan inflációt szabadítottak el, hogy egy átlag magyar család mára csak kínkeservesen tudja kihúzni fizetéstől fizetésig. Ha Orbánék az elmúlt 12 évet nem lopással töltötték volna, akkor már bevezethetnénk az eurót, virágozna a gazdaság, uniós pénzekből fejlődne az ország és nem mi lennénk Európa szégyene. A Fidesz-kormány azonban ezt is ellopta tőlünk, minden mással együtt.

Varju László 

A DK országgyűlési képviselője, alelnöke


     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.