OS Országos Sajtószolgálat
2022. június 27. hétfő
Ismertető


2022. május 10., kedd 13:18

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2022. május 10., kedd (OS) - Orbánék bűne, hogy félmillió magyar ember és család fuldoklik a hiteltörlesztések miatt

    A Népszavában megjelent cikk hívta fel a figyelmet, hogy már félmillió család alatt ketyeg a hitele időzített bombaként. A hiteltörlesztések részletei hónapról hónapra magasabbak, korrekt megoldás pedig nem nagyon létezik.

A Demokratikus Koalíció szerint egyértelműen Orbánék bűne, hogy félmillió magyar ember, család fuldoklik a hiteltörlesztések súlya alatt. A jelenlegi gazdasági helyzetben, a válság éveiben életek mennek tönkre amiatt, hogy a kormány magukra hagyja a családokat a bajban, és az uniós forrásokat nem a gazdaság stabilizálására használják, hanem nemes egyszerűséggel ellopják. Az euró bevezetése segíthetett volna az országon, de Orbánék ezt sem voltak 12 év alatt képesek megoldani, inkább elvették egy élhető, európai jövő esélyét a magyaroktól.

Varju László

A DK országgyűlési képviselője, alelnöke
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.