OS Országos Sajtószolgálat
2022. június 27. hétfő
Ismertető


2022. május 11., szerda 09:02

A Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége közleménye
    Budapest, 2022. május 11., szerda (OS) - A Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége 2022. évben, hagyományaihoz hűen ünnepi szakmai rendezvényeket szervez a Telefonos Nap alkalmából. A segítő beszélgetés során a vonal két végén egy-egy egyszeri és megismételhetetlen ÉLET, SORS, SZEMÉLYISÉG rejtőzik. A két végponton lévő hang TALÁLKOZÁSÁN múlik, merre, hogyan mennek tovább. A konferencia a megtapasztalásokról, élményekről, megközelítésekről szól a pszichoterápia, a szupervízió és a színház eszközein keresztül.

        A Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége (LESZ) által szervezett 2022. évi Telefonos Nap központi rendezvényére Hatvanban kerül sor.
     A központi rendezvényen Dr. Cserhalmi Magda, Bakó Tihamér pszichológusok előadása mellett Kiss György Ádám Közösségi Színháza is bemutatkozik.
A résztvevők tájékoztatót hallgathatnak meg a Szövetségnek, mint szervezetnek a környezeti kihívásokra adott válaszreakcióiról, eredményeiről, nehézségeiről.
     A LESZ 26 magyarországi és határon túli tag-és társszolgálatainak ügyelői helyi szakmai programokkal is tisztelegnek a telefonos segítséget nyújtók előtt.

     Kiadó: Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.