OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2022. május 11., szerda 11:41

A Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetsége közleménye
    Budapest, 2022. május 11., szerda (OS) - A munkaerőpiac hullámzásainak kiküszöbölői a munkaerő-kölcsönzők. Eredményes toborzással, megfelelő rugalmasságot és költséghatékony működést biztosítanak. Több évtizedes szakértelmük jelentős segítséget jelent a munkáltatók mindennapi életében – derül ki szektor kétharmadát lefedő Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetsége tagszervezeteinek és érdekképviseleti munkájukat támogató több piacvezető cég körében végzett legfrissebb közös kutatásból.

        "Nagyon nagy mozgás van ma a munkaerő-piacon, amiben a szó szoros értelmében vett mobilitás sem jelent akadályt. Költséges és időrabló ma munkaerőt találni, sok esetben a piaci feletti bér kínálata szükséges. Speciális megoldásokra van szükség, speciális csatornákon keresztül érhetők el a munkavállalók. Meghatározó eleme a közös sikernek a csomag, amit a munkáltató kínál – fogalmazott Csizmadia Gábor, az MMOSZ elnöke.
     Gyakorlati tapasztalat a munkavállalók részéről mutatkozó egyre nagyobb igény a személyre szabott ügyfél- és ügykezelésre, amit a HR-szolgáltatásokat kínáló munkaerő-kölcsönzők onsite szolgáltatásaikkal tudnak biztosítani. A komplex HR-szolgáltatásra, támogatásra nyitott munkáltatók, sikeresebben vették az elmúlt 5-6 év változásait, amelyek jelentősen átalakították a munkaerőpiacot. Az aktuális kihívások közepette a cégek figyelmét és erőforrásait a megtartást erősítő lépések felé kell fordítani, amit viszont csak akkor tudnak hatékonyan és biztonságosan megtenni, ha közben a beáramlás biztosítására is van válaszuk.

     Kiadó: Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.