OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2022. május 15., vasárnap 16:31

A Gyermekétkeztetési Alapítvány közleménye
    Budapest, 2022. május 15., vasárnap (OS) - Gyermekláng adománygyűjtő gyertyagyújtás

    Gyermekláng adománygyűjtő gyertyagyújtás
A Gyermekétkeztetési Alapítvány szervezésében induló #Gyermekláng megmozdulás első eseménye egy csendes megemlékezés lesz.
Gyertyagyújtással fejezzük ki együttérzésünket, fájdalmunkat a reménytelen áldozatokért, az elesettekért, azokért, akik kénytelenek az ukrán háború rémségei miatt szenvedni, nélkülözni, a magány és az elhagyatottság érzését átélni és önkénytelenül ilyen körülményeknek kitéve új életet kezdeni.
A mécseseket és gyertyákat a Gyermekétkeztetési Alapítvány támogatói által biztosítjuk résztvevőinknek. Konzerv és tartós élelmiszeradományokat gyűjtünk, amelyet a megemlékezést követően a Gyermekétkeztetési Alapítvány juttat el a rászorultak részére.
A mi álláspontunk embertársaink támogatása, nem csak e rendhagyó helyzetben, hanem mindenkor! Csatlakozz hozzánk és gyújtsd meg velünk az együttérzés gyermeklángját, amely ott él benned, bennem, és mindazokban, akikért tennünk kell! Itt az ideje, hogy összefogjunk, hogy az együttérzést képviselve elindulhassunk a közösségformálás pozitív útján és éltessük a #Gyermeklángot.
Az eseményről bővebb tájékoztatást weboldalunkon

     Kiadó: Gyermekétkeztetési Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.