2024. április 19. péntek

2022. május 15., vasárnap 16:31

A Gyermekétkeztetési Alapítvány közleménye
    Budapest, 2022. május 15., vasárnap (OS) - Gyermekláng adománygyűjtő gyertyagyújtás

Gyermekláng adománygyűjtő gyertyagyújtás
A Gyermekétkeztetési Alapítvány szervezésében induló #Gyermekláng megmozdulás első eseménye egy csendes megemlékezés lesz.
Gyertyagyújtással fejezzük ki együttérzésünket, fájdalmunkat a reménytelen áldozatokért, az elesettekért, azokért, akik kénytelenek az ukrán háború rémségei miatt szenvedni, nélkülözni, a magány és az elhagyatottság érzését átélni és önkénytelenül ilyen körülményeknek kitéve új életet kezdeni.
A mécseseket és gyertyákat a Gyermekétkeztetési Alapítvány támogatói által biztosítjuk résztvevőinknek. Konzerv és tartós élelmiszeradományokat gyűjtünk, amelyet a megemlékezést követően a Gyermekétkeztetési Alapítvány juttat el a rászorultak részére.
A mi álláspontunk embertársaink támogatása, nem csak e rendhagyó helyzetben, hanem mindenkor! Csatlakozz hozzánk és gyújtsd meg velünk az együttérzés gyermeklángját, amely ott él benned, bennem, és mindazokban, akikért tennünk kell! Itt az ideje, hogy összefogjunk, hogy az együttérzést képviselve elindulhassunk a közösségformálás pozitív útján és éltessük a #Gyermeklángot.
Az eseményről bővebb tájékoztatást weboldalunkon

Kiadó: Gyermekétkeztetési Alapítvány