OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2022. június 19., vasárnap 12:44

A Demokratikus Koalíció közleménye (2. rész)
    Budapest, 2022. június 19., vasárnap (OS) - A DK kiszámolta: félmillióba kerülhet egy hét balatoni nyaralás egy négytagú családnak – annyiba, mint a görög vagy a horvát tengerparton

    A napi étkezés csak a klasszikus strandételekkel fejenként 4-5000 forintra jön ki, és ha ezt hozzáadjuk a szállás költségéhez, akkor egy négytagú család alapköltségei már félmillió forint felett járnak. Ide vezetett a brutális infláció és az orbáni megszorítások sorozata, hogy egy hét a Balatonon annyiba kerül, mint a görög vagy a horvát tengerparton. Orbánék ellopták a Balatont, a saját oligarcháik játszóterévé tették, miközben rekordmértékű inflációt és soha nem látott, brutális megszorításokat szabadítottak a magyar családok nyakába, akik így szépen lassan kiszorulnak a magyar tenger partjáról is.

Kálmán Olga

A DK frakciószóvivője

Kálmán Olga sajtótájékoztatóját a DK Facebook-oldalán közvetítettük.
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.