OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2022. augusztus 5., péntek 08:38

A Le az adók 75%-ával Párt közleménye
    Budapest, 2022. augusztus 5., péntek (OS) - Augusztus 20-tól a Le az Adók 75%-ával Párt LA75 Mozgalom néven folytatja

        A Libertárius Párt megalakulásával a LA75 Párt a nyilvánosságban LA75 Mozgalom megnevezéssel folytatja a libertarizmus hazai küldetésének képviseletét. A LA75 Mozgalom a működése során gondozza a Libertárius Párt Szabad Magyarország Programját, melyet a Libertárius Mozgalom Egyesület jegyez. Továbbá, diplomáciai, stratégiai támogatást nyújt a Libertárius Párt fejlődéséhez. Ecsenyi Áron, a LA75 Mozgalom elnöke, valamint Ecsenyi Szilárd, a LA75 Mozgalom alelnöke együtt szervezték a Tömeges Üzletnyitás kezdeményezést és a tüntetést az életért és a szabadságért 2021 elején, érdemei elismeréséül a Libertárius Párt Stratégiai, valamint Diplomáciai Alelnökeiként közvetlen kapcsolatban maradnak az új, immáron civil szervezeti alapokon szerveződő Párttal. Az alakuló Libertárius Párt elnöke, Gábori L. Balázs a LA75 Mozgalommal stratégiai együttműködési megállapodást készít elő.

     Kiadó: Le az adók 75%-ával Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.