OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2022. augusztus 5., péntek 15:22

A Mindenegyüttmegy Egyesület közleménye
    Budapest, 2022. augusztus 5., péntek (OS) - Idén hetedik alkalommal rendezzük meg a Gyüttment Találkozót augusztus végén, Magfalván, hogy megosszuk tudásunkat, kicseréljük tapasztalatainkat - mindezt nulla hulladék szemléletben, fesztivál hangulatban.

    Lehetőség lesz megismerkedni vidéken újrakezdőkkel, az országban már létező gyüttment közösségek képviselőivel, és azokkal is, akikben még csak érlelődik a vidékre költözés gondolata. Szó lesz azokról a kulturális értékekről és tapasztalati tőkéről, melyet a vidéken élők őriznek, de megismerhetjük korunk legújabb vívmányait is az ökotudatos létezés témájában. Mindezt egy olyan eseményen, ahol együtt keressük a válaszokat a jelenünket és jövőnket feszítő társadalmi, gazdasági és környezeti kérdésekre.  

Az idei esemény kiemelt témája a hálózatosodás és kapcsolódás, mert hisszük, hogy együttműködve rengeteg mindenre találhatunk megoldást. Ezért számos hazai hálózat képviselői jelennek meg, és tartanak programokat a Találkozón. A Gyüttment Találkozó - 2017 óta, az országban elsőként - nulla hulladék szemléletű, ez azt jelenti, hogy négy nap alatt szinte semmilyen hulladékot nem termelünk.

A Gyüttment Találkozó az Egyesületünk pártolói tagjaink éves találkozója. A pártolói tagság célja, hogy még szélesebb körben támogassuk, képviseljük a városban és vidéken újrakezdőket és az őket tömörítő szervezeteket, kisközösségeket, valamint az eddiginél szorosabb egységbe szervezzük értéktársainkat.

A programokról bővebben a Gyüttment Fesztivál honlapján található információ.
     Kiadó: Mindenegyüttmegy Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.