OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2022. szeptember 16., péntek 12:03

A Megoldás Mozgalom közleménye
    Budapest, 2022. szeptember 16., péntek (OS) - Tisztújítás a Megoldás Mozgalomban! Huszár Viktor a párt új elnöke! Tisztújító közgyűlést tartott a Megoldás Mozgalom elnöksége. A párt vezetői áttekintették az Országgyűlési Választások óta eltelt 5 hónapot, és egyhangúan megállapították, hogy az ország gazdasági helyzete, a lakosság mentális állapota, valamint a szűnni nem akaró folyamatos politikai sárdobálás és cselekvéshiány miatt, soha nem látott igény van a Megoldás Mozgalom jelenlétére. Az alig több mint féléves párt az elmúlt hónapokban több millió magyarhoz jutott el különböző MEMO-s rendezvényeken, karitatív eseményeken keresztül (egyebek mellett vízosztás, mentőmellényátadás, iskolakezdési támogatás).

        A Megoldás Mozgalom újabb fokozatba kapcsol, amelyhez elengedhetetlen az alulról építkezés, a megyei szervezetek felállítása és egy operatívabban működő elnökség létrehozása. A Tisztújító közgyűlésen a fenti indokok alapján Gattyán György elnök, a párt alapítója nem jelöltette magát újra erre a pozícióra. Az elnökség egyhangú szavazással Huszár Viktort, a párt eddigi digitalizációért felelős alelnökét választotta a mozgalom élére. A közgyűlés arról is döntött, hogy Dr. Bajusz Krisztina munkajogász mellett egy új alelnöke is lesz a pártnak, Dr. Bogó Dániel ügyvéd személyében. Gattyán György alapítóként továbbra is segíti a Megoldás Mozgalom munkáját.

     Kiadó: Megoldás Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.