OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2022. szeptember 19., hétfő 13:49

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2022. szeptember 19., hétfő (OS) - Két képviselő tesz esküt a Jobbik színeiben

        A mai napon lemondott országgyűlési képviselői tisztségéről pártunk két parlamenti képviselője, Szabó Hajnalka és Végh Noémi. A két képviselő asszony a mögöttünk álló nehéz időszakban is nagy figyelemmel és alaposan végezte munkáját és képviselte a Jobbik által meghatározott konzervatív politikát az Ország Házában. Alapos munkájukat és kitartásukat ezúton is szeretnénk megköszönni, közösségünk személyüket és kiállásukat nagyra tartja.
     A Jobbik Országos Elnöksége az így megüresedett két mandátum egyikére Ander Balázst választotta, akire az a feladat vár, hogy képviselőként – mint korábbi és jelenlegi pedagógus – képviselje a magára hagyott közoktatás ügyét, hangja legyen a pályatársainak és a szülőknek egyaránt. Dudás Róbert pedig – mint korábbi polgármester – a kormány által a csőd szélére sodort önkormányzatok helyzetének javítása érdekében is fog dolgozni a Parlamentben, mert az önkormányzatok nem maradhatnak valódi és hatékony képviselet nélkül a törvényhozásban.
     Az előttünk álló időszakban azon fognak dolgozni új képviselőink is, hogy az elszabaduló energiaárakra, a magas inflációra, a munkahelyek elvesztésére hiteles, jobboldali konzervatív választ tudjunk megfogalmazni, egyszersmind pedig alternatívát tudjunk kínálni azon honfitársainknak, akik hitüket vesztették a hazánkat gazdasági- és szociális válságba sodró kormánypártokban.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.