OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2022. szeptember 23., péntek 12:34

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2022. szeptember 23., péntek (OS) - Rendkívüli rezsitámogatási programot dolgozott ki a III. kerületi Önkormányzat

    A kormány politikája következtében egyre többen kerülnek kiszolgáltatott helyzetbe. Az infláció egyre jobban sújtja az embereket, sokak megélhetése került veszélybe. A III. kerületi önkormányzat saját forrásaiból igyekszik megvédeni az orbáni rezsiemelés áldozatait, ezért új segélyezési formát hoz létre, amely jelentős segítséget jelenthet a kerületi lakosoknak.

Novembertől márciusig havi 10.000 forint támogatásban részesülhetnek azok, akiknek egy főre jutó havi átlagjövedelme nem éri el a 120.000 forintot, egyedül élők esetén az egy főre jutó jövedelem határa 140.000 forint. Ezen felül új támogatási formaként egyszeri rezsitámogatásban részesülhetnek azok, akik nem tudják kifizetni a rezsijüket jövedelemhatártól függetlenül.

Annak érdekében pedig, hogy az egész országban hatékonyan működhessen a rezsitámogatási program, dr. Kiss László, a III. kerület polgármestere, és Varju László energia- és rezsiügyi árnyékminiszter közös programot, országos tervet dolgoznak ki. A magyar családoknak valódi támogatásra van szüksége, ezért tesszük a dolgunkat!

DK Sajtóiroda
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.