OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2022. szeptember 23., péntek 15:50

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye
    Budapest, 2022. szeptember 23., péntek (OS) - A Kereszténydemokrata Néppárt Országos Elnöksége a mai napon megtartott ülésén a párt ügyvezető főtitkárának Dr. Latorcai Csaba államtitkárt, területfejlesztési miniszterhelyettest választotta.

    Dr. Latorcai Csaba évek óta tagja a KDNP-nek. Kormányzati munkája mellett, ügyvezető főtitkárként a jövőben meghatározó feladata lesz a kereszténydemokrata politizálás szervezeti hátterének biztosítása, valamint a felkészülés a 2024-es európai parlamenti és önkormányzati választásokra annak érdekében, hogy a kereszténydemokrata értékek továbbra is meghatározó képviselettel rendelkezzenek az Európai Parlamentben és a magyarországi helyi közösségekben, önkormányzatokban.

Kereszténydemokrata Néppárt
     Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.