OS Országos Sajtószolgálat
2022. december 6. kedd
Ismertető


2022. szeptember 25., vasárnap 21:32

Az LMP - Magyarország Zöld Pártja közleménye
    Budapest, 2022. szeptember 25., vasárnap (OS) - Az LMP jelöltje nyerte az újpesti időközi választást -

        Maholányi Zsolt az LMP jelöltje, az ellenzéki pártok támogatása mellett megnyerte az Újpest 12. választókörzetében tartott időközi választást.
Újpesten vasárnap időközi választást tartottak, mivel Kanász-Nagy Máté, a körzet korábbi önkormányzati képviselője és alpolgármestere mandátumot szerzett az országgyűlési választásokon. Helyére az LMP Maholányi Zsoltot indította, aki a mai napon megnyerte a körzetet.
     Az LMP ezúton is köszöni minden választópolgár szavazatát és bizalmát, és azt, hogy nem adta fel a küzdelmet azért, hogy egy zöldebb, élhetőbb és igazságosabb országban élhessünk. Ez a győzelem az LMP szerint szimbolikus értékű, tökéletes példázata annak, hogy érdemes a józan ész mentén dolgozni egy fenntarthatóbb jövőért, legyen szó az erdők megvédéséről, egy önkormányzat működésének biztosításáról, vagy a megújuló energiák értelmetlen korlátozásának feloldásáról.

     Az LMP ezekért a célokért harcol a jövőben is és azt kéri, hogy csatlakozzanak minél többen a zöld jövőhöz.

LMP sajtó
     Kiadó: LMP - Magyarország Zöld Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.